Om oss

Om Førsteblikk - en norsk datingtjeneste


Kjærlighet ved første blikk - forsteblikk.no - er en norsk datingside som driftes av Høium Data & Hifi AS, og vi har siden oppstart av firmaet i 1995, lang erfaring med webutvikling og markedsføring i sosiale medier. Firmaet står blant annet bak Hifisentralen.no, som er en av Norges 500 mest besøkte websider. I desember 2015 hadde Hifisentralen over 800.000 brukersesjoner og ca 172.000 unike brukere. 

Førsteblikk er en helt ny datingside, og spørsmålet vi har mottatt helt siden start er: "Hva skiller Førsteblikk fra andre datingsider?"

 

Gratis å sende meldinger

På Førsteblikk er det helt gratis å kommunisere med andre brukere, og de fleste datingsider vi kjenner til gir deg ikke denne muligheten uten å betale en månedlig sum. Vi har et gullmedlemskap som gir deg en rekke fordeler på siden vår, men en basisfunksjon som å sende meldinger er helt gratis.

 

Diskusjonsforum med kategorier

Forsteblikk.no har et interaktivt forum med ulike kategorier, og varslinger når du mottar svar på dine tråder eller innlegg. Utifra vår erfaring så lærer en andre mennesker bedre å kjenne ved kommunisering med hverandre om diverse temaer. Hvem har ikke opplevd å møte noen som i utgangspunktet ikke virket interessant, men etter å bli bedre kjent, så har kjærligheten blomstret? Det er også mange som er flinke til å opprette en bra dating-profil, og som gjerne sier alt du vil høre for en sjanse til å møte deg, men det er gjerne i en opphetet diskusjon at en ser hva slags menneske en har med å gjøre. Det å treffe den "rette" er uten tvil den viktigste avgjørelsen i ditt liv, og i dagens samfunn har nettdating tatt helt av, og vårt ønske er å ha en plattform som gir deg best mulig grunnlag for å møte en person som du kan dele livet ditt sammen med.

 

Grunnleggende matching

De fleste datingsider fokuserer på "matching", og etter å ha svart på en rekke spørsmål, får du opp potensielle partnere rangert utifra et prosentall. I teorien er dette en genial måte å finne en egnet partner, men det forutsetter at både du og den andre svarer 100% ærlig på alle spørsmål, og er det isåfall tilfelle? Hvis du får spørsmål om f.eks. hvor ofter du ser på tv hver dag eller hvor ofter du ønsker sex, basert på en skala fra 1-10, vil du svare 1 eller 10 hvis det er sannheten? Sannsynligvis ikke, og av den grunn har vi valgt å ha et "matche-system" som er basert på de grunnleggende forhold som er av betydning for et partnersøk. Vi har lagt vekt på bosted, alder, ønske om barn, politisk og religiøst syn og enkelte andre hovedfaktorer, men vårt "matche-system" er ingen garanti for at medlemmer med høyt prosent-tall er en unik match for deg. Vitenskapen har uten tvil kommet langt, men en sikker viten om hvem som er den rette for deg er det kun du som kan avgjøre. 

 

 

Bakgrunn for Førsteblikk

Det finnes en rekke gode dating-sider i Norge, men felles for de fleste er nokså høy kostnad for medlemskap og svært enkle forum løsninger. Etter mange års erfaring med forumvirksomhet, så har vi sett via våre nettsider at mange mennesker har funnet alt fra vennskap til kjærlighet, og vi fikk dermed ideèn om å lage en nettside som kombinerer dating og forum.

Den vanskelig delen med å opprette en ny datingside er startfasen, og det å skaffe medlemmer. Vi gir derfor våre første 250 medlemmer helt gratis VIP-status, og med dette får du alle tjenester og funksjoner vil tilbyr uten noen form for kostnad i ett år. Vi regner med at det vil ta noe tid før siden har et brukbart antall medlemmer, og så lenge du ikke betaler noe som helst, så har du heller ingen ting å tape.

Høium Data & Hifi AS gir full support til alle våre medlemmer, og alle profiler må godkjennes for å hindre useriøst innhold.